Powered By Blogger

måndag 30 augusti 2010

Ingela...

Petra har stylat till Ingelas hår,
jag har lagt en trendig daglig make up.
Vad tycker ni?
Är hon inte hur vacker som helst?
Kram Sanja

5 kommentarer:

  1. Fina bilderna blev. Alltid lika nöjd när jag varit hos Er. Den "blingade" stolen och trappräcket höjde glamourfaktorn ett snäpp till. Tack söta ni för att ni månar om oss kunder =)

    Kram från Ingela

    SvaraRadera
  2. Fina bilderna blev. Alltid lika nöjd när jag varit hos Er. Den "blingade" stolen och trappräcket höjde glamourfaktorn ett snäpp till. Tack söta ni för att ni månar om oss kunder.

    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  3. Va roligt att du blev nöjd.. Men det är svårt att misslyckas när man har en sådan skönhet som dig till modell. Va roligt att du gillar vårat glitter över allt.. Kom tillbaka snart igen!! Lycka till med sminket! Kram Sanja & Petra

    SvaraRadera
  4. Min kära dotter upptäckte glitterpennan jag köpte samt min foundation av samma märke. När jag sedan berättade att ni hade glittermascara så blev hon överlycklig. Det blir till att åka till Axvall för att köpa på mig mera smink :)

    SvaraRadera
  5. Va roligt att hon oxå gillade sminket.. Det är faktiskt roligt och bra smink.. men framförallt skall det bli kul att se dig igen!! VI SES SNART IGEN o skrattar tillsammans.. Kram Sanja & Petra

    SvaraRadera