Powered By Blogger

torsdag 16 september 2010

Idag så hörde en kund av sig och ville veta mer om olika hudvårdsprodukter. Så här har jag skaffat fram lite fakta om olika hudvårdsprodukter.



Priori
Kallas framtidens hudvård. Innehåller idebenone som förhindrar hudens åldrande och den nya ämnet idebenone är antioxidant fungerar som en skyddande bubbla över din hud och motverkar angrepp från syremolekyler/fria radikaler. I omfattande tester så har man kommit fram till att den är en av dom effektivaste anioxidanterna för hudvård. Den är mer kraftfull än vitamin C, vitamin E, coenzym Q10, kinetin och alpha lipoic syre, i att förhindra linjer och ålders- relaterad cellförstörelse.
Denna produkt har WOW-formulan (water-in-oil-in water) vilket ger din hud en härlig, fantastisk silkig känsla och en effektiv penetration i huden.
Priori finns i två varianter: Smooth Line och Even Tones.




MD Formulations
MD Formulations AHA-baserade hudvårdsprodukter är aktiva och koncentrerade. Dom säljs enbart på hudvårdsalonger där man kan få råd av auktoriserade hudterapeuter som vet vilken produkt som skulle passa dig och din hudtyp bäst. Alla produkter är dermatologist testade så att den även kan passa en hyperkänslig hudtyp. Den saknar även parfym och andra ämnen som skulle kunna irritera eller täppa igen porerna.
Deras hudvårdsserie består av produkter för både ansikte och kropp som ger snabba och synliga reslutat.




Decleor
Decleor är specialiserad på aromaterapi och underbar salongsbehandlig. Produkterna är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgsextrakt samt örter och lera. De är helt fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Några av deras produkter är rekommenderad av Astma- och Allergiföreningen.
Produkterna tillverkar i Paris och har ganska snabbt blivit populärt på skönhetssalonger runt om i världen, även i Sverige har man fastnat på den här produkten. Dom har fått en utmärkelse vid fler tall tillfällen för bl.a sin fina solserie.





Dr Barnt
Dr Brants skincare representerar en fusion mellan medicinsk forskning och aktiva botaniska extrakt. Denna formula möjlig gör strålande vacker hud med varaktig lyster helt oberoende av åldern. Det var dr Fredric Brant som utvecklade denna skincare serie. Han är en av USA´s mest välkända hudläkare och hans produkter har blivit populära bland många Hollywoodkändisar.
En av hans mest trogna användare är Madonna, som aldrig lämnar sitt hus utan Dr Brant Lineless Eye Cream.





Dermalogica
Deras slogan är "Intelligenta produkter till intelligenta användare" och deras produkter har sakpat en revolution inom hudvård och används av av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård. Deras produkter är utvecklade med hänsyn till det stressade, moderna livet som många idag lever och efter vilka konsekvenser det ger på huden.
Det är därför fria från tilltäppande mineraloljor och de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.
Dom använder sig även av facemapping som är ett sätt att analysera huden på. Man delar in ansikte och hals i 14 olika zoner så du kan få rätt produkt efter berhov.




Här har ni bara några av alla olika hudvårds produkter som finns. Om ni vill vata något mer eller hitta någon anna produkt så finns det en sida http://www.hudoteket.se/html/marken.html där ni kan kolla in olika produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar