Powered By Blogger

torsdag 16 september 2010

Praktikanterna

 Hej!

Skulle vilja presentera våra två praktikanter som just nu är hos oss. 





Den första av dom heter Julia Aamillom och går intiktningen fotografisk bild.
Julia är 18 år och tycker om att fota, skriva och marknadsföra. När Julia blir stor vill hon bli Sveriges mäktigaste pr-kvinna och bo i Stockholm.
På fritiden brukar Julia umgås med vänner och familj, hänga på Restaurang Mango's eller vara i sin egna värld med hörlurar sittandes på huvudet. Musik är en stor del av hennes liv och för tillfället är Guns n' roses de som har störst inverkan på hennes liv.
Julia är även intresserad av catwalkmode och på bilden är hennes läppar sminkade efter Rodarte RTW s/s -10 show. Hennes favoritdesigner var Alexander Mcqueen som gick bort tidigare i år.








Och här är Julia Frykenmo och hon går inriktningen Grafisk Design. Julia är 18 år och hon gillar att lyssna på musik, läsa och uttrycka sig grafiskt genom text eller bild. Hon är ett litet idé sprall som alltid kommer på nya idéer men delar inte alltid med sig om alla. När Julia har tagit studenten nästa år så vet hon inte riktigt vad hon vill hitta på. Hon skulle kunna tänka sig att börja plugga igen. Då blir det att plugga till lärare. När Julia inte går i skolan brukar hon vara med sin kompisar, sin pojkvän och familj. Sen gillar hon även att shoppa, fika eller baka när hon får tid över.




Vi hoppas att båda kommer trivas och att dom kommer att ha det kul tillsammans med oss här på Modellsalongen.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar